Wij zijn Christiaan en Nita Verhoef, de trotse eigenaren van Zorgboerderij Den Haring, samen met onze drie kinderen wonen en werken we met veel plezier op deze boerderij in het authentieke Baambrugge.

Geschiedenis

Voordat de boerderij gebouwd werd heeft op deze plek een kasteel gestaan van haringvissers. Dit is afgebroken, omdat het in zeer slechte staat verkeerde. In 1877 is het in handen gekomen van Familie Verhoef. Wij zijn de vierde generatie die op deze plek wonen en nog actief boeren. Meer over de geschiedenis is hier te lezen.

Zorgboerderij

De voormalige koeienstal hebben we verbouwd tot een schitterende woon- en leefruimte voor dagbesteding. Hier zorgen we vier dagen in de week met veel liefde en gezelligheid voor de ouderen die bij ons komen. Zorgboerderij Den Haring is door Gemeente de Ronde Venen gecertificeerd als Dementievriendelijke organisatie.

Privacy

Wij als Zorgboerderij den Haring staan samen met Landzijde voor de privacy van onze cli√ęnten, wilt u meer lezen over hoe wij met privacy gevoelige informatie omgaan, lees dan hier onze privacy verklaring.

Privacyverklaring Zorgboerderij den Haring